Dec 26, 2012

Veerle mist haar trein - 18+



Of hoe slecht een taxiritje af kan lopen als je het op een akkoordje probeert te gooien met de chauffeur.



Veerle mist haar trein.

Veerle was voor een vergadering naar Antwerpen gegaan en ze had na de lange, vermoeiende dag nog even geprofiteerd om de winkelstraat af te lopen. Het was vrijdagavond en de winkels waren allemaal lang open. Vooral omdat morgen de laatste dag van de solden was. Ze had zich voorgenomen om niet te veel te kopen, maar zoals gewoonlijk had ze allerlei leuke spulletjes gevonden en haar centjes waren erdoor gevlogen. Na enige uren winkelen, was ze een gezellig uitziend restaurantje binnen gestapt en had ze zich tegoed gedaan aan een lekkere steak met frietjes. Het had haar gesmaakt want het vlees was echt heerlijk mals. Ze had er een kleine fles wijn bij besteld en dronk die op haar gemak leeg. Ze dronk nooit veel, dus had ze ook geen zin om die wijn zomaar binnen te gieten.
Maar dat had ze beter wel gedaan, want plots kreeg ze het uur in de gaten. Ze moest voortmaken, anders zou ze haar laatste trein nog missen. Met al haar zakken in de armen raakte ze niet vooruit en ze liep een zijstraat in naar een taxi toe. Ze vroeg de man of hij haar snel naar het station kon brengen en hij knikte.
Ze gooide haar zakken op de achterbank en kroop in de taxi. De man scheurde bijna onmiddellijk weg en ze moest zich in elke bocht vastklampen aan de deur om niet van links naar rechts gegooid te worden.
Binnen enkele minuten stopte de taxi bij het station en Veerle keek op haar uurwerk. Ze had nog een minuut of tien, maar zeker niet meer.
Ze graaide vlug haar portefeuille uit haar handtas en tot haar grote ontsteltenis bleek ze geen geld meer op zak te hebben. Ze keek in haar portemonnee en moest de man vertellen dat ze niet genoeg geld bij had om hem te betalen. En of er ergens in de onmiddellijke omgeving een bankautomaat was.
Enkele straten verder was er wel één, maar daarvoor moest je een heel eind omrijden omdat in die straat éénrichtingsverkeer gold. Ze zou nooit op tijd terug zijn om haar trein nog te halen. Veerle wist niet wat ze nu moest beginnen.

De chauffeur vroeg haar waar ze precies heen moest. Hij kon haar wel wegbrengen in plaats van de trein te nemen. Dat was uiteindelijk zijn job.
Eigenlijk moest Veerle niet zo heel ver, maar met de taxi zou het haar een flinke duit kosten.
Ze vertelde de man de gemeente en hij gaf haar een minimumbedrag gebaseerd op het aantal kilometers.
“Maar ik kan je ook een speciaal tarief aanrekenen.” zei hij veelbetekenend en hij keek haar begerig aan.
“En aan welk tarief had u dan precies gedacht?” vroeg ze met hese stem.
“Het tarief onder je korte rokje, juffrouwtje. Ik breng je waar je zijn moet, en daar aangekomen kruip ik bij je op de achterbank en geef je mij m’n zin. Wat denk je? Doen?”

Veerle keek hem aandachtig aan. Hij was niet onknap. En hij deed ook niet opdringerig. Het was geen geile oude bok die op zo’n manier aan een goedkope wip wou komen. Ze dacht er even over na en knikte toen instemmend.
“Goed.” zei ze. “Maar niet op de achterbank van je taxi. Je kan hier met moeite bewegen.”
De man keek haar met een brede glimlach en zachte ogen aan.
“Jij je zin, juffrouwtje.”
Hij zette de taxi in eerste en vertrok.
Onderweg babbelden ze wat over koetjes en kalfjes tot hij haar plots vroeg of er in één van die pakken soms ook sexy lingerie te vinden was.
Ze knikte een beetje beschaamd omdat hij haar zo direct had aangesproken en hij kon zijn lach niet bedwingen.
“Dan ga je toch een modeshow geven voor ik je neuk?” vroeg hij haar.
“Als dat bij je tarief hoort, dan zal het wel, vermoed ik.” antwoordde Veerle een beetje aarzelend.
Het gesprek nam vanaf dat moment een heel andere, hete wending en toen de taxi voor haar deur stopte, voelde Veerle zich al heel opgewonden.
De man stapte uit, nam een deel van haar pakjes over en liep met haar mee naar de deur.

Ze stak de sleutel in het slot, stopte even en keek hem aan.
“Hoe heet je eigenlijk?” vroeg ze hem.
“Alex. En jij?
“Veerle.”
“Wel, aangenaam kennis met je te maken, Veerle.” zei hij zacht.
Ze draaide de sleutel om en ging hem voor naar binnen.

In de woonkamer aangekomen, deed ze de lichten aan en gooide haar zakken tegen de grond. Hij legde de rest erbij.
“Zo, en waar zit die lingerie nu precies?” vroeg hij haar meteen.
Ze nam de twee zakken waar lingerie inzaten en gaf ze hem.
Hij kieperde de inhoud in de zetel en doorzocht haar nieuwe spulletjes.
Toen ze hem zo bezig zag, voelde ze haar opwinding opnieuw stijgen en ze liep naar hem toe.
“Zullen we dan maar afrekenen?” zei ze.
Hij zakte daar zijn knieën en trok haar rokje naar beneden.
Ze droeg er een string onder en hij bewonderde haar netjes geschoren onderlichaam. Met een vinger streelde hij langs haar heuveltje en hij voelde haar rillen. Hij liet haar meteen neerliggen in de zetel en trok haar string uit. Eerst speelde hij even met haar kale lippen, vooraleer hij een eerste aanval op haar clitoris deed.
Hij had zalig zachte handen en ze rilde opnieuw van opwinding toen hij haar streelde. Speels volgde hij de rondingen van haar schaamlippen en kietelde haar anus. Ze kronkelde van plezier onder zijn aanrakingen en hij voelde zichzelf stijf worden.
Maar hij had geen behoefte om haar meteen te bespringen. Ze zou haar rit volledig betalen, al moest hij haar tot morgenvroeg neuken.
Heel voorzichtig liet hij zijn vingers tussen haar schaamlippen spelen en hij voelde haar opwinding toenemen. Ze spreidde haar benen een beetje verder en hij ging op haar uitnodiging in, boog voorover en likte met zijn warme tong langs de randen van haar lippen. Ze kreunde van genot en kromde haar rug.
Ze was er helemaal klaar voor.
Heel rustig likte hij haar hele schaamstreek en toen hij bij haar vagina was aanbeland, liet hij zijn tong even bij haar naar binnen flitsen. Ze hapte naar adem en kreunde toen hij niet in haar bleef. Maar hij zou haar eerst wat treiteren, later zou hij haar neuken tot hij erbij neerviel.
Hij likte verder en flitste af en toe even bij haar naar binnen.
Pas na een kwartier liet hij een eerste vinger in haar lichaam verdwijnen en opnieuw hapte ze naar adem. Langzaam, o zo langzaam, stootte hij met zijn vinger in haar en haar opwinding steeg ten top. Terwijl hij een tweede vinger aansloot, likte hij haar clitoris met een beetje meer intensiteit en ze werd helemaal wild onder zijn handen.
Hij voelde hoe ze al een eerste keer klaarkwam, maar hij gaf niet op. Na enkele minuten sloot hij een derde vinger aan en vulde haar steeds meer. Ze bewoog met hem mee en kreunde luidop. Ze praatte met hem en vroeg hem om haar te nemen, maar hij deed zijn eigen zin.

Toen ze merkte dat hij niet deed wat zij van hem verlangde, probeerde ze hem weg te duwen, maar hij liet zich niet doen. Ze probeerde met wat meer kracht en nu trok hij zijn hoofd van haar weg en ze voelde zijn vingers uit haar lichaam verdwijnen.
“Mijn tarief, juffrouwtje. Ik bepaal wat er gebeurt en jij doet braafjes wat ik je zeg, of ik bind je vast.” zei hij op onaangename toon. Hij keek haar dreigend aan en ze wist dat ze hem moest gehoorzamen.
Hij trok de riem uit zijn broek, bond er haar polsen mee samen en trok ze boven haar hoofd, waarna hij ze aan de rugleuning van haar sofa vastmaakte. Verschrikt keek ze hem aan.
“Zolang je doet wat ik wil, zal ik je geen pijn doen. Ik heb je naar hier gebracht en je was akkoord om me op deze manier te betalen, dus ga je doen wat ik van je verlang. Als je nog één keer tegenspartelt zal ik je minder aangenaam gaan behandelen en dat wil je niet.”
Hij dook weer tussen haar benen en liet zijn vingers in één beweging weer bij haar naar binnen glijden, terwijl zijn tong haar clitoris beroerde.
Ze reageerde niet meteen, maar al gauw zag ze in dat haar situatie hopeloos was en ze liet haar opwinding de bovenhand nemen. Toen ze opnieuw ontspande, wreef hij haar vocht op haar anus en moeiteloos gleed zijn wijsvinger in haar kontje. Hij voelde ze opspannen en was blij dat ze zo reageerde. Ze was anaal nog maagd en hij zou haar met plezier deze nieuwe geneugten laten ontdekken.
Maar dat was voor later op de avond.
Hij vingerde haar eventjes en concentreerde zich toen weer op haar clitoris en vagina. Ze liet hem alles doen waar hij zin in had en genoot van zijn aanrakingen. Zijn vingers streelden haar en gooiden haar emoties overhoop terwijl hij haar vagina opnieuw betrad en zijn tong zond elektrische golven door haar heen.

Nadat hij ze een tweede keer had laten klaarkomen met de hand, stond hij op en liep naar haar hoofd. Hij liet ondertussen zijn broek op zijn enkels zakken en zijn pik stond al redelijk hard, maar hij wou toch dat ze hem pijpte en haar mondje ging braaf open toen hij haar dat vroeg.
Ze nam zijn pik in een grote hap bijna helemaal in haar mond en zoog dat het een lieve lust was. In enkele ogenblikken was hij harder dan ooit en hij stootte diep in haar keel. Ze probeerde zijn opwinding in goede banen te leiden omdat hij haar een beetje misselijk maakte, maar hij liet haar geen millimeter ruimte en stootte harder en dieper dan voordien. Hij voelde dat hij ging klaarkomen. Met een laatste stoot kwam hij diep in haar keel klaar en ze keek hem met grote ogen aan, terwijl ze bijna stikte in zijn zaad. Maar hij gaf geen krimp en hield zijn pik diep in haar zodat ze niet anders kon dan slikken. Eens ze alles had doorgeslikt, begon hij weer in haar mond te bewegen en liet hij haar iets vrijer ademen. Hij zorgde ervoor dat hij zijn erectie niet verloor en na een tijdje trok hij zich uit haar mondje terug en nam in een korte, krachtige stoot bezit van haar vagina.
Ze hapte naar adem maar keek hem boos aan omdat hij zo ruw met haar begon te doen.
Eens zijn pik helemaal in haar lichaam zat, kon hij zich niet meer bedwingen en hij neukte haar hard en gevoelloos. Ze begon te snikken en hij keek haar met een smalend lachje aan.
“Dat zal je leren. Bitch.” snauwde hij haar toe en stootte nog harder in haar lichaam.
Hij deed haar pijn en ze voelde de tranen over haar wangen rollen, maar hij liet zich hier niet door tegenhouden.
Ze begon hem te smeken om op te houden omdat hij haar meer en meer pijn begon te doen, maar hij greep haar rok en propte die in haar mond om haar te doen zwijgen. Hulpeloos lag ze daar en ze moest zijn verkrachting ondergaan.
Toen hij een tweede keer krachtig klaarkwam, zuchtte hij luid en liet zich bovenop haar vallen.
Even later stond hij op, trok zijn broek weer aan en ging op onderzoek uit in het huisje. Hij vond een fles alcohol en schonk zichzelf een glas in. Met het glas in de hand liep hij terug naar de zetel, waar Veerle nog steeds lag te huilen. De ruwheid was uit zijn blik en houding verdwenen en hij begon haar zachtjes te strelen. Hij sprak geen woord, maar zijn blik zei genoeg. Hij had nu opnieuw zin om haar met zachtheid te behandelen en hij zou haar opnieuw pakken eens hij er klaar voor was.
Veerle probeerde haar rok uit haar mond te krijgen, maar slaagde er niet in, dus deed hij het voor haar. Enkel maar om haar enkele slokjes te laten drinken en een zakdoek voor te binden.
“Ik maak je pas los als ik klaar met je ben.” vertrouwde hij haar toe.
Veerle was de wanhoop nabij. Ze kon op geen enkele manier de aandacht trekken om hulp te verkrijgen.

Na verloop van tijd begon hij haar weer te vingeren en te likken. Het duurde niet lang voor hij haar opnieuw opgewonden kreeg en ze onder hem begon te kronkelen. Nu was hij wel heel zacht met haar en ook toen hij haar opnieuw vroeg om hem te pijpen, bewoog hij rustig in haar mond, zonder haar te forceren. Hij werd weer lekker stijf en verliet haar mond en ging rustig tussen haar benen liggen en leidde zijn pik langzaam in haar lichaam naar binnen. Heel kalm en beheerst bewoog hij in haar vagina heen en weer en ze werd enorm opgewonden. Achter haar knevel kreunde ze luid van genot en ze voelde het bloed door haar aders pompen.
Nu hij haar zo traag en volledig beminde, duurde het niet lang voor ze tot een langgerekt orgasme kwam en ze kreunde en kronkelde wild in de zetel om het genot dat hij haar bracht. Hij vertraagde zijn ritme tot ze een beetje bekomen was van haar orgasme. Maar eens hij haar ademhaling tot een normaal ritme voelde bedaren, hernam hij zijn vorige ritme en stootte opnieuw zalig in haar kletsnatte, hete lijf. Ze gooide haar hoofd achterover en bewoog gelijk met hem mee in een intens liefdesritme en ze vergat zowaar dat hij haar voordien had verkracht. Hij fluisterde haar zo’n geile dingen in het oor dat haar opwinding nog groter werd en ze sleurde hard aan de riem die haar handen bond, maar hij maakte haar niet los.
Hij neukte haar zo lang hij kon en ze kwam wel vijf keer klaar. En toen hij zelf ook klaar kwam en diep in haar stootte voelde hij haar nog een keer om hem samentrekken, hetgeen zijn eigen orgasme verdubbelde. Met een luide schreeuw liet hij zich op haar vallen en hijgend bleef hij liggen. Pas toen zijn pik helemaal slap was geworden, trok hij zich uit haar terug en liet haar voor de tweede keer alleen in de woonkamer liggen.

Ze hoorde de wc doortrekken en toen hij terugkwam zag ze dat hij zich een vol glas had ingeschonken. Ze ergerde zich aan het feit dat hij haar niets vroeg, maar ze bleef rustig liggen om hem niet opnieuw kwaad te maken. Het was onderhand al redelijk vroeg in de ochtend geworden en Veerle begon de vermoeidheid te voelen. Ze was blij dat het zaterdag was, want anders moest ze vroeg uit de veren en ze twijfelde er sterk aan of ze dat zou kunnen.
Hij ging in de zetel tegenover haar zitten en dronk rustig zijn glas leeg, terwijl hij haar lichaam bewonderde. Hij had haar blouse omhoog getrokken en haar beha losgemaakt zodat haar stevige borsten vrij waren en hij ze volop kon bekijken en betasten.
Zijn glas was leeg en hij stond op, liep op haar toe en maakte de riem los. Hij liet haar op haar knieën in de zetel gaan zitten en bond haar handen over de zijleuning vast. Hij trok haar bekken achteruit zodat hij aan haar knappe kontje kon en likte even aan zijn vinger, voor hij hem in haar lijf liet verdwijnen.
Om te beginnen vingerde hij haar anaal en ze reageerde heftig op de ongekende impulsen die hij haar bezorgde. Hij was er heel bedreven in en hij voelde hoe ze na een tijdje een eerste keer klaarkwam. Nu bracht hij een tweede vinger bij in en ze reageerde nog steeds onwaarschijnlijk opgewonden. Hij liet haar een tweede keer klaarkomen en bracht vervolgens een derde vinger bij haar naar binnen. Zo bereidde hij haar helemaal voor en kon hij binnen een paar ogenblikken zijn pik in haar lichaam brengen. Ze duwde haar bekken mee op het ritme waarmee hij haar vingerde en ze beleefde het ene anale orgasme na het andere.
Toen liet hij haar even met rust, stond op uit de zetel en ging voor haar staan. Hij deed haar knevel af en vroeg haar om hem opnieuw te pijpen, zodat hij haar anaal kon pakken. Ze aarzelde, maar hij greep haar stevig vast bij de haren en trok haar hoofd achterover.
“Ik zal je pijpen, doe me geen pijn. Ik doe wat je vraagt.” zei Veerle snel en hij liet haar hoofd los.
Ze nam vlug zijn pik in haar mond en begon hem voor de derde keer te pijpen. Hij had al wat inspanningen geleverd en ze moest meer moeite doen om hem weer stijf te krijgen, maar ze slaagde er uiteindelijk toch in. Zodra hij stijf genoeg was, liep hij weer om haar heen en ging in de zetel achter haar zitten. Hij bond de knevel terug voor haar mond en spreidde haar billen een beetje verder open. Heel voorzichtig bracht hij zijn pik in haar kontje naar binnen. Hij voelde haar opspannen, maar hij praatte rustig met haar en zei haar dat ze beter kon ontspannen, anders zou het pijn doen.
Om haar te helpen, liet hij zijn handen zachtjes over haar rug strelen. Met één hand masseerde hij één van haar borsten en met de andere speelde hij met haar clitoris. Hij bewoog kalm en heel langzaam in haar kontje, en hij voelde hoe ze stilaan ontspande en weer opgewonden werd.
Na een tijdje kwam ze weer klaar en nu hij haar zover had gebracht, wist hij dat hij verder zijn gang met haar kon gaan. Dus hij stootte wat harder en dieper in haar lichaam en liet zijn opwinding de bovenhand nemen.

Hij stootte hard toe en haar opwinding sloeg om naar wanhoop, want hij deed haar weer pijn.
Hij neukte haar nu voor de tweede keer zonder aandacht voor haar gevoelens en verlangens en het begon meer op een verkrachting te lijken.
En toen hij ineens haar kont verliet en meteen in haar vagina binnenstootte, wist ze dat hij haar niet meer zou laten genieten. Hij verkrachtte haar weer en ze moest hem zijn gang laten gaan. Het duurde niet lang voor hij nog een keer in haar klaar kwam en hij trok zich in een korte beweging uit haar lichaam.
Nu stond hij op, keek op zijn uurwerk, gaf haar een harde klap met de vlakke hand op haar blote billen en trok zijn kleren weer aan.
Ze liet zich in de zetel vallen en trok haar knieën op. Ze keek hem verwijtend aan en hij negeerde haar totaal. Eens hij terug aangekleed was, schonk hij zich nog een glas in en dronk het in één teug leeg. Hij liep op haar toe en maakte de riem om haar polsen los, gooide die over zijn schouder en vertrok zonder een woord.

Snikkend en huilend bleef ze een tijdje in de zetel liggen. Na een tijdje hervond ze haar tegenwoordigheid van geest en ze liep naar de badkamer waar ze een hete douche nam en zich met overvloedig veel zeep schoon probeerde te maken.

No comments:

Post a Comment