Dec 26, 2012

Irene's eerste keer - 18+


Dit is een van m'n eerste verhalen.
Ooit geschreven in de hoop dat m'n toenmalige partner er misschien wat inspiratie uit zou putten.
Ach, een vrouw mag toch dromen?

Veel plezier!!





Irene’s eerste keer.


Irene komt aan bij John. Ze hadden afgesproken om 7u en ze is mooi op tijd. Ze heeft een lichtblauwe jeans aan met een wit topje, een beetje diep uitgesneden, maar dat mag wel. Ze zijn tenslotte al een paar maanden een stel en Irene wil van hun eerste avondje bij John thuis iets speciaals maken. Ze heeft een fles rozé bij, want ze wil de avond gezellig maken.
John zou voor wat chips en nootjes zorgen en Irene wil vanavond niet echt cola of water drinken.

Ze belt aan en John doet de deur meteen open. Ze loopt de trappen op naar het derde verdiep waar John zijn appartement heeft. De deur staat op een kiertje en er klinkt een zacht muziekje. Ze klopt 1 keer zachtjes en duwt de deur langzaam open. John komt net uit de keuken met een zak chips in de ene en een kom nootjes in de andere hand. Hij draagt een beige kniebroek met een kaki shirt zonder mouwen. Irene vindt hem toch zo knap met zijn gespierde schouders. Hij laat haar voorgaan naar de woonkamer en profiteert ervan om ze zachtjes in de hals te zoenen terwijl ze langs hem loopt. In de woonkamer is het gezellig ingericht, niet te druk en niet te sober. Een muziekinstallatie in de hoek staat lustige muziekjes te spelen waardoor Irene zich snel thuis voelt. Ze voelt zich goed bij John en dat mag hij gerust weten. Hij haalt 2 glazen en ze maken de fles rozé open. Na een tijdje over koetjes en kalfjes te praten, schuift John nog een beetje dichter naar Irene toe op de bank. Hij is duidelijk meer van plan dan alleen maar te praten, maar dat stoort Irene niet in het minst. Zij heeft ook zin in dat beetje meer.

Na een poos staat John op en neemt Irene’s hand. Hij leidt haar mee naar de slaapkamer. Daar aangekomen vraagt hij haar achter het bed te blijven staan. Hij gaat naar de andere kant en doet met een draai aan een knop het licht aan, waarna hij het op gewenste sterkte draait met de dimmer. Vervolgens drapeert hij een rode doek over de beide lampjes, waardoor de kamer in een rozige gloed wordt gedompeld.

Hij doet zijn shirt uit en komt voor Irene staan. Voorzichtig neemt hij haar handen en legt ze op zijn ontblootte borst. Irene heeft geen hulp nodig en gaat op ontdekking uit. Zachtjes streelt ze hem over zijn borst, over de schouders, via zijn nek naar zijn kaakbeen en weer terug naar beneden. Hij laat haar rustig haar gang gaan zodat ze volkomen op haar gemak is. Ondertussen doet hij haar topje uit en gaat hij ook op ontdekking langs haar rondingen. Wanneer Irene echter te laag begint te gaan naar zijn zin, houdt John haar handen tegen. Hij vraagt haar om haar handen langs haar lichaam te laten hangen en de ogen te sluiten. Even aarzelt Irene, maar ze doet toch wat John haar vraagt. Ze is van plan zich volledig aan zijn wensen over te geven, maar dat weet hij nog niet. Ze besluit om niks te zeggen, hij zal het wel snel genoeg begrijpen.

John gaat achter Irene staan en streelt haar rug en schouders. Bij het passeren van de schouderbandjes van haar beha, schuift hij deze langs haar armen een stukje naar beneden. Niet overdreven, een klein stukje maar. Om haar reactie te zien. Ze blijft er rustig bij en dat vertelt John wat hij weten wou. Ze is er klaar voor en laat hem zijn gang gaan.
Zachtjes streelt hij haar en dan zakken zijn handen naar de sluiting van haar beha. In één vlotte beweging maakt hij die los. Voorzichtig neemt hij de bandjes en doet ze helemaal naar beneden glijden. Nu staat Irene met blote borsten voor hem. Hij kan zich bedwingen en streelt haar over de armen en de schouders hoewel hij meer zin heeft om haar borsten vast te nemen. Maar dat zou Irene misschien verkeerd opnemen, dus laat hij zijn vingers langs haar hals en rug dwalen. Hij zet zijn handen op haar heupen en streelt haar nek en hals met zijn lippen, terwijl hij hier en daar een zoentje geeft. Irene vindt dit heel opwindend en heeft moeite om te blijven staan met gesloten ogen. Ze wil zich omdraaien en hem rond de nek vliegen en hem vragen om haar lief te hebben, maar ze laat zich niet kennen. Niet een eerste keer. Dat moet perfect zijn. En als ze de tekenen mag geloven, dan zal het ook perfect zijn. John is de ideale minnaar. Hij heeft tenminste geduld. Bij een andere jongen waren ze nu waarschijnlijk al klaar geweest. Maar John hecht veel belang aan het voorspel. Hij wil haar, dat weet ze. Maar hij wil haar vooral liefhebben, en dat doe je niet in 1,2,3. Daar neem je de tijd voor. En dat doet hij ook.

Terwijl hij nog steeds haar nek en schouders kust, laat hij zijn vingers langs de band van haar jeans naar voren dwalen. Langzaam maar zeker nadert hij de sluiting. Eerst de knoop. Dan tergend langzaam de rits. O zo langzaam, die rits. Irene begint te kreunen van genot onder zijn strelende lippen en hij voelt hoe de spanning in haar stijgt. Ze wil meer en zo snel mogelijk. Hij heeft lang genoeg gespeeld.

Maar voor John begint het spel nu pas echt. Hij is nog heel wat van plan voor hij ook effectief bezit zal nemen van Irene’s lichaam. Eerst wil hij haar nog wat plagen. Hij gaat een stapje achteruit en laat haar los. Trillend van opwinding blijft ze staan. Ze heeft nog steeds haar ogen gesloten en weet totaal niet waar John nu is, noch wat hij van plan is.

Ondertussen is John naar het nachtkastje gelopen. Hij trekt het deurtje open en kiest zijn attributen zorgvuldig. Zijn kastje zit vol met spulletjes die het liefdesspel enkel maar kunnen verrijken en verbeteren. Als Irene zijn attenties op prijs stelt en open staat voor meer, zal hij haar de inhoud van dat kastje tonen en dan zal het plezier kunnen beginnen. Dan zal hij haar inwijden in het gebruik van al die spulletjes, en het zijn er nogal wat. Als Irene er van houdt! Want de kans bestaat dat ze erop afknapt. Dat ze is zoals al zovelen voor haar zijn geweest. Dat ze enkel maar willen vrijen met een man zonder meer. Voor John horen deze spulletjes er nu eenmaal bij en hij zou willen dat Irene er ook zo over denkt, want dan staan hen nog hele lange en intense momenten te wachten.

Voor het ogenblik neemt hij een doek uit de kast en rolt het op. Vervolgens neemt hij een zijden sjaal en 2 dildo’s uit het kastje. Een kleine om te beginnen en één met vibrator, al wat groter, om verder te gaan.

Hij legt de dildo’s op het nachtkastje en neemt de opgerolde doek en de sjaal mee naar het uiteinde van het bed waar Irene nog steeds op hem wacht. Hij laat de zijden sjaal over haar schouder glijden. Ze schrikt ervan, want ze had hem niet horen naderen. Vlug legt hij zijn andere hand op haar arm en drukt een zoen in haar hals. Hij fluistert haar enkele woorden in het oor en kalmeert haar zo. Met de zijden sjaal streelt hij haar blote bovenlichaam. Haar armen, schouders, nek, rug en hij laat de uiteinden van de sjaal even over haar borsten dwalen. Haar lichaam reageert onmiddellijk op de fluweelzachte aanraking en ze raakt opnieuw opgewonden. John hangt de sjaal rond haar nek zodat beide uiteinden over haar borsten hangen en ze even aan zijn zicht onttrekken. Vervolgens hurkt hij voor haar neer en streelt hij haar jeans omlaag. In zachte, liefkozende bewegingen werkt hij haar broek naar beneden. Hij volgt de weg van zijn handen ook met zijn lippen. Eerst het ene been naar beneden en dan het andere been weer naar boven. Bij haar slipje aangekomen ademt hij  uit tussen haar benen zodat het lekker warm aanvoelt voor haar en dan drukt hij zijn lippen tegen haar driehoekje voor een zachte zoen.

Dan staat hij weer recht en drukt haar blote lichaam tegen zich aan. Opnieuw voelt hij de reactie van haar lichaam, en nog steeds laat ze zich – met gesloten ogen – doen.

Hij neemt een uiteinde van de sjaal vast en profiteert van het moment om even haar tepel aan te raken, en laat de sjaal langs haar hals naar zich toe komen. De zachte streling bezorgt haar kippenvel en ze raakt nog meer opgewonden dan ze al was. Ongeduldig wacht ze af wat hij nu gaat doen. John legt de sjaal rond haar pols en gaat dan achter haar staan. Hij neemt haar andere hand ook vast en bindt die met de sjaal vast aan de andere. Irene is er opeens minder gerust in en probeert John aan te kijken. Die legt zijn handen op haar schouders en belooft haar dat ze zal genieten, dat ze niet bang hoeft te zijn omdat hij niet van plan is haar pijn te doen. Hij belooft haar dat hij niets zal doen wat zij niet wil, en dat ze op elk moment “stop” kan zeggen. Irene denkt even dat ze een fout heeft begaan door hier naartoe te komen, maar door het gedrag van John en het absoluut ontbreken van agressiviteit besluit ze om af te wachten. John merkt echter dat ze niet meer zo ontspannen is als daarvoor en hij gaat opnieuw voor haar staan. Hij kijkt haar diep in de ogen en belooft haar, op al wat heilig is, dat hij haar nooit of te nimmer pijn zal doen. Hij vraagt haar terug de ogen te sluiten en te voelen hoe stevig haar handen zijn gebonden. Met een kus op de mond probeert hij haar opnieuw te laten ontspannen. Als hij even later zijn ogen opent en haar lippen loslaat, merkt hij dat Irene haar ogen opnieuw gesloten houdt. “Vertrouw me” fluistert hij haar in het oor. “Met m’n leven” antwoordt Irene zachtjes. Terwijl hij haar kuste had Irene wat met haar handen gewiebeld en zo had ze gemerkt dat de sjaal losjes rond haar polsen hing, dus was ze weer wat meer ontspannen. Om haar verder te laten ontspannen en terug wat opwinding op te wekken keert John zich nu wel naar haar borsten. Zachtjes streelt hij haar rondingen, om dan heel voorzichtig haar beide borsten vol in de hand te nemen en een beetje te masseren. Ja, dat vindt ze blijkbaar wel lekker. Wat ze ook lekker vond was het likken van haar tepels. Toen John dat deed, werd ze nog meer opgewonden en waren ze klaar om verder te gaan.

Nu neemt John de opgerolde doek en legt die heel voorzichtig over haar ogen. Nu reageerde Irene niet meer geschokt, ze liet hem begaan. Of ze nu zelf de ogen gesloten hield, of ze was geblinddoekt, veel verschil maakte het niet uit. John wou niet dat ze keek, dus zou ze niet kijken. Ze zou alles voor hem doen, alles wat hij haar kon vragen.

Geblinddoekt en geboeid wacht Irene af. De sjaal spant niet om haar polsen en John is ook niet ruw geweest in zijn handelingen, dus heeft ze er het volste vertrouwen in dat dit de goede kant opgaat. Plots voelt ze John’s handen weer op haar schouders. Zachtjes duwt hij haar naar voren in de richting van het bed. Ze voelt de bedrand tegen haar benen. John’s handen glijden naar beneden langs haar billen tot aan haar enkels. Hij neemt haar ene enkel vast en laat haar met de knie op het bed zitten. Dan volgt het ander been. Hij gaat naast haar zitten en laat haar nog wat naar voor komen op het bed. Als ze ongeveer goed zit, gaat hij achter haar rechtstaan zodat hij haar schouders kan vastnemen. Zo begeleidt hij haar zachtjes tot ze op haar buik ligt, midden op zijn bed. Ze heeft enkel nog haar slipje aan. Het feit dat ze nu volledig aan hem is overgeleverd en bijna naakt op zijn bed ligt, maakt Irene toch wel wat zenuwachtig. Ze probeert op haar rug te gaan liggen, maar John houdt haar tegen.

Hij gaat op haar achterste zitten en begint haar rug te masseren, dan haar schouders en ook haar armen. Wanneer hij voelt dat Irene weer rustig is, draait hij zich om en masseert hij haar benen, eerst van de dij naar de kuit, dan weer terug. Dan neemt hij haar slipje vast en trekt het naar beneden. Lager en lager, via haar dijen, langs haar knieën, over haar enkels, uit.
Nu ligt Irene helemaal naakt, geboeid aan handen en geblinddoekt op zijn bed. Hij heeft de touwtjes stevig in handen. Alles hangt nu van hem af. Als Irene goed reageert, kan dit de eerste van zovele hete nachten worden.

Hij streelt haar billen, en laat zijn vingers tussen haar billen verdwijnen. Hopelijk houdt ze van anaal, want zo zal hij beginnen. Alles staat of valt met Irene’s reactie op wat hij nu gaat doen. Hij laat zijn vinger langs haar gleufje gaan en vindt haar kleine gaatje. Het lijkt heel klein nu hij het zo kan bekijken. Vermoedelijk heeft ze het nog nooit anaal gedaan. Op hoop van zegen dan maar.

Heel voorzichtig laat hij zijn pink bij haar binnendringen. Ze snakt naar adem bij dat eerste contact en spant de billen op. Hij streelt haar bil met zijn andere hand en spreekt zachtjes met haar, in de hoop dat ze zal ontspannen. Het is met moeite het eerste kootje van zijn pink dat hij bij haar heeft ingebracht en hij heeft nog wel meer plannen met haar kontje. Als ze kunnen doorgaan natuurlijk. Hij is niet van plan ze meteen af te koelen. Na enkele seconden voelt hij haar ontspannen. “Vertrouw je me nog?” vraagt hij haar. “Ja, maar ik heb dit nog nooit gedaan” antwoordt ze met een klein stemmetje. “Wees maar niet bang, het doet geen pijn. Ik doe je geen pijn. Je zal wel merken dat het lekker is. Ontspan je maar.”
Hij duwt zijn pink dieper bij haar naar binnen. Hij doet het vlotjes, zonder te forceren, en zonder ruwe bewegingen, zodat ze niet de kans krijgt haar spieren op te spannen en tegen te werken. Zodra zijn pink helemaal in haar zit, beweegt hij die in hele kleine cirkels zodat hij de wanden van haar anus streelt. Irene voelt de vinger binnen in haar lichaam bewegen. Ze weet niet wat ze voelt, maar ze weet wel dat ze het lekker vindt. Zo heeft nog niemand haar aangeraakt, en ze houdt nog meer van John nu hij haar dit heeft laten beleven. Ze kreunt van genot en hoopt dat het hier niet bij zal blijven.
John merkt al snel dat Irene dit wel leuk vindt, en hij trekt dan ook zijn pink terug om even later zijn middelvinger bij haar binnen te brengen. Ze kreunt van plezier wanneer hij zijn vinger verder bij haar laat binnenglijden dan ervoor. Nu vult hij haar ook meer en door de kleine cirkelbewegingen die hij maakt met zijn vinger, voelt Irene zich als nooit tevoren. Ze heeft de indruk dat ze al twee keer is klaargekomen, enkel en alleen door die vingers in haar anus. Als John ook zijn middelvinger weer uit haar lichaam laat verdwijnen, begint ze te kreunen van ongenoegen en wringt ze haar lichaam in allerlei bochten om hem er toch maar toe te brengen verder te gaan met deze ongelooflijke ervaring. “Nog,” kreunt ze. “Ik wil nog. Alsjeblief.” John moet even lachen. Net nog wist ze niet wat er haar ging overkomen en nu krijgt ze er niet genoeg van. “Rustig maar,” zegt hij, “ik ben nog lang niet klaar. Er wachten je nog meer verassingen en nieuwe ontdekkingen. Spaar je energie nog wat, dan kan je straks meer genieten.”

Nu hij met zijn dikste vinger gemakkelijk bij haar binnenkan, probeert John het met de kleinste dildo. Die heeft een perfecte vorm als het op anaal bevredigen aankomt. Een zachte ronde punt die wat breder uitloopt naar het midden toe en dan opnieuw een beetje smaller wordt. Met een handig “voetje” waardoor je hem tot op het laatste puntje kan gebruiken en er nog steeds vat op hebt. Het wordt niet voor niets een “butt plug” genoemd. Ideaal om de anus te vullen. Als glijmiddel gebruikt hij haar eigen vocht, hij laat de dildo even tussen haar lippen spelen en brengt hem dan weer naar achter. Voorzichtig en langzaam, zeer langzaam brengt hij de dildo bij haar naar binnen, stukje voor stukje, zodat ze tijd heeft om haar lichaam aan te passen en te ontspannen. Als hij eenmaal helemaal bij haar naar binnen is geschoven, vult hij haar kleinste holletje volledig. Door met zijn vinger het uiteinde van de dildo te bewegen, beweegt hij binnen in haar meer. Hierdoor wordt ze helemaal wild van opwinding en ze schreeuwt het uit van plezier. Nu hij zeker is dat hij met haar kan doen wat hij wil, gaat hij verder met zijn uitvoerige plan. Hij blijft de dildo nog wat bewegen tot hij aan haar reactie merkt dat ze anaal is klaargekomen, en laat ze dan enkele minuutjes bekomen van de emoties. Wat is hij blij dat ze zich zo aan hem overgeeft en opengeeft. Vooral dat laatste is belangrijk, anders was het avondje nu al gedaan en zouden ze elkaar waarschijnlijk nooit meer terugzien.
Hij schudt die enge gedachte van zich af, en concentreert zich opnieuw op Irene, die snakkend naar adem, ligt te bekomen. Hij neemt haar arm vast en helpt haar op de rug te gaan liggen, de dildo laat hij steken, die speelt later op de avond nog een grote rol voor hen beiden.

“En nu deze kant.” Zegt John op een luchtige manier. Hij gaat lager op het bed liggen zodat hij goed tussen haar benen kan. Voorzichtig spreidt hij haar benen een beetje open, en doordat hij wat spanning voelt, laat hij het bij een beetje. Hij kruipt opnieuw hoger op het bed en gaat languit bovenop haar liggen, klemt haar hoofd in zijn handen en zoent haar op de mond. Hij dringt wat aan, maar krijgt dan toch de respons die hij zocht. Ze zoent terug, opent haar mond en laat zijn tong met de hare spelen. Hij stoot een paar keer met zijn heupen alsof ze al aan het vrijen waren en laat haar voelen dat hij nog steeds aangekleed is. “Laat me tussen je benen spelen en het zal je niet berouwen.” fluistert hij haar in het oor. En opnieuw zoent hij haar op de mond, zijn tong warm en zacht tegen de hare. Ze voelt zich weer warm worden door zijn hartstochtelijke zoenen en ze wil hem in haar voelen zoals ze nu zijn tong in haar mond voelt. “Neem me,” fluistert ze, “ik ben de jouwe. Doe wat je maar wil, maar neem me. Alsjeblief, neem me.” En ondertussen spreidt ze de benen zodat zijn bekken zakt en hij langs haar driehoekje wrijft. Hij zoent haar nog eens en gelijktijdig duwt hij met zijn bekken tegen het hare. Dan kruipt hij opnieuw naar het midden van het bed en laat zijn lippen langs haar benen glijden, meer en meer naar het centrum van haar genot toe. Voorzichtig begint hij met een likje over haar heuveltje, maar al gauw merkt hij dat ze dit wel kent, en dat hij er gerust wat steviger tegenaan kan gaan. Hij spreidt haar lippen zachtjes open en likt de hele lengte van haar hartje. Aan haar clitoris gekomen, laat hij het puntje van zijn tong lustig spelen met de plooitjes van haar huid, terwijl zij kreunend van genot in allerlei bochten kronkelt. Hij laat zijn tong over alle delen van haar hartje spelen en wanneer hij bij de ingang tot haar geheime kamer komt, laat hij ook hier zijn tong voorgaan. Eerst een klein stukje, maar ze vraagt om meer. Ze voelt de warmte van zijn tong overgaan op haar meest tedere huid en wil meer, veel meer. Hij geeft haar wat ze wil en steekt zijn tong, langzaam, zo ver hij kan binnen in haar. Hij likt de binnenkant van haar vagina en voelt haar lichaam schokken van genot. Dan trekt hij zijn tong terug uit haar lichaam, om zich verder met haar clitoris bezig te kunnen houden, maar om ze niet teleur te stellen, brengt hij voorzichtig een vinger bij haar binnen. Wanneer hij merkt dat ze wel meer aankan, worden dat er al snel twee. Vol overgave likt hij haar clitoris en beweegt hij zijn vingers op en neer. Na een paar minuten brengt hij zijn tweede hand naar haar anus, en begint hij de dildo opnieuw te bewegen. Gelijktijdig beweegt hij zijn vingers ook langs de achterwand van haar vagina, zodat ze van twee kanten genot krijgt aangeboden. Dit alles terwijl hij nog steeds haar clitoris likt. Irene weet niet wat haar overkomt. Hij neemt haar zowel vooraan als achteraan en speelt met haar clit. Dat alles tezamen! Ze weet niet hoe ze het best kan liggen om zoveel mogelijk van alles te genieten, maar John helpt haar hierbij door haar op de meest ideale plekken aan te raken.

Nu ze echt overloopt van de opwinding, kan John nog een stapje verder gaan. Hij neemt de tweede dildo, die met vibrator en begint hiermee haar borsten te strelen, langzaam maar zeker afdalend naar haar onderbuik. Wanneer hij bij haar heuveltje is aanbeland, zet hij de vibrator aan, zodat ze een aangename tinteling in de onderbuik krijgt. Met de vibrerende dildo streelt hij langs haar lippen, over haar clit, en over haar anus, waar de vibraties overslaan naar de andere dildo, en haar nog meer sensaties laten voelen. Uiteindelijk brengt John de vibrator in één vlotte beweging bij haar naar binnen, waardoor ze naar adem hapt. Hij gaat verder met het likken van haar clit, en ondertussen bemint hij haar door middel van de vibrator. Door alle sensaties en emoties door elkaar, komt Irene al snel klaar, maar John’s spel is nog niet over. Hij zet de vibrator uit en laat hem in haar lichaam steken. Zo zijn haar beide gaatjes gevuld en kan hij aan het echte werk beginnen. Nu pas zal hij haar echt beminnen, liefhebben en tot het uiterste genot brengen. Maar eerst moet zij nog wat voor hem doen. Wat dat is, zal hij haar zo meteen wel laten weten. Eerst trekt hij zijn broek en zijn slip uit. Dan gaat hij weer bovenop haar liggen en wrijft hij met zijn penis langs haar gespreide, blote venusheuveltje. Hij komt haar opnieuw diep en hartstochtelijk zoenen en haar reactie is nog steeds dezelfde. Welwillend laat ze hem met haar tong spelen en de zoenen worden steeds wilder, dieper en heviger. “Ik heb net mijn tong goed gebruikt,” fluistert hij haar toe, “kan jij dat nu ook doen? Voor mij?” “Ja,” zegt ze, “ik doe alles voor je. Zeg maar wat ik moet doen, en ik doe het met plezier.” “Blijf even liggen met je mond open. En wees niet bang.” Dat doet ze ook, afwachtend wat John nu voor haar in petto heeft. John gaat hoger op het bed liggen zodanig dat hij met zijn bekken ter hoogte van haar hoofd komt. Hij houdt zich opgedrukt zodat ze nog niets gewaar wordt. Stilletjes laat hij dan zijn bekken zakken, zodat zijn penis haar lippen raakt. Even verstijft ze, maar John laat zijn penis langzaam in haar mond verdwijnen, zodat ze niets meer kan zeggen. “Maak hem hard en hij zal je plezieren.” zegt hij. Irene twijfelt even, want hieraan heeft ze alleen slechte herinneringen. Na een moment laat ze het verleden achter zich, want John heeft haar nog niet één keer verkeerd behandeld, dus zal hij dat nu ook wel niet doen.
Aarzelend likt ze het uiteinde van zijn penis. Hij blijft op hetzelfde punt boven haar hangen en ploft zich niet in haar keel, datgene waar ze bang voor was. Hij laat haar vrij in wat ze met zijn penis doet. Al vlug is ze helemaal gerustgesteld en sluit ze haar mond stevig rond zijn penis. Ze begint heen en weer te bewegen en voelt hem gestaag zwellen in haar mond. Ze hoort ook aan de reacties van John dat ze het goed doet. De enige andere keer dat ze dit heeft gedaan, had de jongen haar hoofd met twee handen vast en beukte hij erop los. Maar op deze manier vindt ze het wel leuk om een man te pijpen. Hoe verder ze gaat en hoe groter zijn penis wordt, hoe heviger de reactie van John ook. Hij begint mee te gaan op het ritme waarop zij aan hem zuigt en duwt haar tegen de kussens terwijl zijn penis verder in haar mond dringt. Hij voelt hoe Irene’s mond rond zijn penis verstijft en hoe ze vertwijfeld probeert om zijn penis uit haar mond te krijgen, dus houdt hij zijn bekken stil. “Je hoeft niet bang te zijn dat ik in je mond klaarkom, dat doe ik niet. Pijp me nog even en dan zal ik je naar de zevende hemel vervoeren.” Weer duwt hij zijn bekken naar beneden, maar nu laat Irene hem begaan. Ze begint opnieuw aan zijn penis te zuigen zodat hij helemaal hard werd. En net voor hij zou klaarkomen, trekt hij zich terug. Hij kust haar nog eens vurig op de mond op zijn weg naar beneden. Even nog likt hij haar clit en laat hij de dildo’s in haar rondspelen. Dan trekt hij de vibrator uit haar vagina en plaatst zich tussen haar benen. Langzaam brengt hij zijn penis bij haar naar binnen en voorzichtig begint hij haar te beminnen. Terwijl hij de liefde met haar bedrijft, streelt hij haar borsten en zoent hij haar bijna onophoudelijk. Dit alles tezamen, het geheel van alle gewaarwordingen in haar hele lichaam brengt Irene uiteindelijk tot ver voorbij de extase, verder dan ze ooit was geweest.

Geen enkele man had haar zo kunnen beminnen als hij. Hij was de beste minnaar ooit. En wat ze nu hadden, kon niemand hen nog afpakken. Ze waren tijdens dat intense spel één geworden. Ze hielden zielsveel van elkaar en deze ene avond was er maar eentje in een hele lange reeks die volgden. De ene al intenser dan de andere. En alle spulletjes uit het nachtkastje werden veelvuldig gebruikt.

The End.

No comments:

Post a Comment